17.5
22:40

«Ο Ρεμπρόφ ίσως αντικαταστήσει τον Χιμένεθ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέο σημερινό (17/05) δημοσίευμα αναφέρει τον 46χρονο προπονητή ως τον πιθανό διάδοχο του κιτρινόμαυρο πάγκου. «Ψυχρές οι σχέσεις του με την Φερεντσάβαρος», αναφέρουν.

Ο… χορός των δημοσιευμάτων σχετικά με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ και την ΑΕΚ συνεχίζεται, με δημοσιεύματα από την Ρωσία να παίρνουν σειρά.

Συγκεκριμένα η «hornews» αναφέρει πως ο 46χρονος Ουκρανός ενδεχομένως να είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ, στον πάγκο της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως η ΦΚ Καϊράτ του Καζακστάν είναι μία από τις ομάδες που θέλουν πολύ τον Ρεμπρόφ ενόψει της νέας σεζόν, η οποία δύσκολα θα τον βρει στον πάγκο της  Φερεντσάβαρος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο προπονητής της Φερεντσβάρος, Σεργκέι Ρεμρπόφ ίσως αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με αρκετά Μέσα.

Η ελληνική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πως θα πορευθεί τη νέα χρονιά και αν θα συνεχίσει με τον Ισπανό, όμως την τελευταία μέρα φαίνεται πως δεν αναμένεται να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εχει στη λίστα της 2-3 προπονητές και ο Ρεμπρόφ είναι ένας από αυτούς.

Μέσα της Ουγγαρίας αναφέρει ότι η σχέση του Ρεμπρόφ με τη διοίκηση της Φερεντσβάρος έχει ψυχρανθεί. Ενώ, η ομάδα του έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον προπονητή Ρομπέρτο Ντοναντόνι με την προοπτική μιας συνεργασίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο ιδιοκτήτης της Καϊράτ, Μπορανμάγιεφ είχε δηλώσεις πως ο Ρεμρόφ αποτελεί τον διακαή πόθο του για τον πάγκο της ομάδας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πως παραμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει στη πρώτη ευκαιρία».

Advertisement