17.5
18:27

«Ο Ρεμπρόφ αν αναλάβει την ΑΕΚ θα πάρει 1,3 εκατ. ευρώ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα ουκρανικό δημοσίευμα πήγε ένα βήμα παρακάτω για το φλέρτ της ΑΕΚ με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, αναφέροντας πως οι Κιτρινόμαυροι θα δαπανήσουν 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ παίζει απ’ το πρωί έντονα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ομάδας για την τεχνική της ηγεσία.

Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο, σε πρόταση, παρά μόνο κάποιες επαφές, ελέγχοντας αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος και κατά πόσο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε… “γάμο” το εν’ λόγω “φλέρτ”.

Όμως, ένα ουκρανικό δημοσίευμα που ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Ντιναμό Κιέβου (πρώην ομάδα του Ρεμπρόφ), πήγε ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, δίνοντας λεπτομέρειες μέσα από μια επικείμενη συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Dynamomania, ανέφερε σε δημοσίευμα της, ότι ο 47χρονος προπονητής αν δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίω.

«Ο Ρέμπροφ θα κερδίζει 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αν αναλάβειτην ΑΕΚ. Είναι ένας από τους 2-3 υποψηφίους για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Βέβαια, κάποιο τέτοιο ποσό φαίνεται μεγάλο για τα δεδομένα της ΑΕΚ και πιθανόν να αναφέρεται για το ποσό που θα πάρει ο Ουκρανός προπονητής, αλλά και το επιτελείο του, που θα θελήσει να φέρει μαζί του στην Ελλάδα.

Advertisement