17.5
13:33

Νέα πρόταση της ΑΕΚ σε Ολιβέιρα, καμία απάντηση

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος φορ δέχτηκε νέα βελτιωμένη πρόταση απ’ την ΑΕΚ, αλλά χωρίς να δώσει την απάντηση του.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε χθες για την ΑΕΚ και σε έναν μήνα από τώρα, λήγουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην λήξη τους, με ένα απ’ αυτά να είναι του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός όλο αυτό το διάστημα, δεν είχε απαντήσει στις προτάσεις της ΑΕΚ και πριν λίγο καιρό με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του κατατέθηκε ακόμα μια νέα βελτιωμένη πρόταση, δείχνοντας πως θέλουν να τον κρατήσουν στα κιτρινόμαυρα.

Συγκεκριμένα, η Ένωση ανέβηκε απ’ την αρχική της προσφορά φτάνοντας τις 900 χιλ. ευρώ ή ακόμα και 1 εκατ. ευρώ, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα άνοιγαν τα γήπεδα και θα επέστρεφε ο κόσμος στις κερκίδες, ώστε να πάρει το “ναι” του Ολιβέιρα.

Όμως και σε αυτήν την πρόταση ο Πορτογάλος επιθετικός δεν απάντησε, κράτησε σιγή ιχθύος και άφηνε να αιωρείται το θέμα του συμβολαίου του, πάνω απ’ το κεφάλι της ΑΕΚ.

Στην Ένωση, παρότι έδειχναν θετική στάση με την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του Ολιβέιρα, μετά απ’ αυτήν την αντίδραση που δεν απάντησε για ακόμα μια φορά σε πρόταση της, φαίνεται πως έχουν παγώσει και σκέφτονται πλέον την επόμενη χρονιά χωρίς τον Πορτογάλο επιθετικό.

Η πρόταση απ’ όσο γνωρίζουμε βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, οι πιθανότητες παραμονής του Ολιβέιρα είναι ελάχιστες, αλλά απ’ την στιγμή που η πρόταση είναι ανοιχτή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιας ανατροπής και παραμονής του Πορτογάλου επιθετικού.

Advertisement