17.5
13:42

Λυσάνδρου: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την οικογένεια της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media ο Μηνάς Λυσάνδρου έβαλε τέλος στο “κεφάλαιο ΑΕΚ” για εκείνο, θέλοντας να ευχαριστήσει όλη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μετά από 4,5 χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποχωρεί και ολοκληρώνοντας τον κύκλο του στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο θέλησε να αποχαιρετήσει την Ένωση με ένα μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μηνάς Λυσάνδρου:

«Μετά την παραίτηση και αποχώρησή μου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των εταιρειών που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική AEK FC Official ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί και τυπικά η σύνδεσή μου με την ομάδα. Από σήμερα παύω να κατέχω και τη θέση του Αντιπροέδρου, θέση που κράτησα προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά και καθ’ όλα επαγγελματικά η μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ που με υποδέχθηκε, με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε, δίνοντάς μου τη μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθώ ως ένα σύγχρονο στέλεχος στον επαγγελματικό αθλητισμό. Εύχομαι να δικαίωσα τις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να μπόρεσα να ανταποδώσω έστω ένα κομμάτι από όλα εκείνα τα όμορφα και σημαντικά που εισέπραξα.

Τα 4,5 αυτά χρόνια στην ΑΕΚ με έχουν εξελίξει τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Επέλεξα αυτή την τελευταία μου ανάρτηση να τη συνοδεύει μία φωτογραφία με δύο ιδιαίτερα δώρα που έλαβα από τους συναδέλφους μου στην ομάδα. Ήσασταν το στήριγμά μου, είστε ο λόγος που νιώθω σίγουρος για το μέλλον και θα είστε πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλή συνέχεια σε όλους!».

Advertisement