17.5
14:29

Κλήθηκαν στην Εθνική οι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Λιβάϊ Γκαρσία κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες της πατρίδας τους, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκαν αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές της, θα ξεκουραστούν λιγότερο, καθώς κλήθηκαν απ’ τις Εθνικές τους ομάδες για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κλήθηκε απ’ την Εθνική Ιράν, για τους τέσσερις επίσημους αγώνες, με Χονγκ Κόνγκ στις 3 Ιουνίου, με Μπαχρέιν στις 7 Ιουνίου, με Καμπότζη στις 11 Ιουνίου και με το Ιράκ στις 15 Ιουνίου.

Επίσης, στην Εθνική Τρίνιντατ και Τομπάγκο κλήθηκε ο Λιβάϊ Γκαρσία, αρχικά για τα ματς με Μπαχάμες και Σεντ Κιτς στις 5 και 8 Ιουνίου και αν η ομάδα του προκριθεί θα δώσει ακόμα δυο αγώνες στις 12 και 15 Ιουνίου για την δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί για την περίπτωση του Γκαρσία, ότι η τελική λίστα της αποστολής θα οριστικοποιηθεί στις 21 Μαΐου.

Τέλος, στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας κλήθηκε ο Μάριο Μιτάϊ, για τους αγώνες με Ανδόρα και Βουλγαρία, επίσημος και φιλικός αντίστοιχα στις 4 και 9 Ιουνίου, αλλά παραμένει ταυτόχρονα και στην προεπιλογή της Εθνική ανδρών της χώρας του για τα ματς με Ουαλία και Τσεχία.

Advertisement