16.5
20:19

Τσιγκρίνσκι: Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης – Συνάντηση με την ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο ατζέντης του 34χρονου Ουκρανού στοπερ βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Άρης και δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ένωσης για τον πελάτη του.

Μέσα από το ΑΕΚ1924 είχατε ενημερωθεί πρώτοι για την επιθυμία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα (και) για του χρόνου.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ με τον ατζέντη του «Τσίγκρι», Αλεξάντρ Πάνκοφ, να βρίσκεται απόψε (16/05) στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Άρης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μάλιστα εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του 34χρονου Ουκρανού στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Επιθυμία κοινή για ομάδα και παίκτη είναι η συνεργασία τους να είναι… μακροχρόνια. Ωστόσο, μένει να φανεί εάν ο Τσιγκρίνσκι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως παίκτης της ΑΕΚ, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στο ΟΑΚΑ ο Κονέ

Ταξίδια τέλος – προς το παρόν – για τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επέστρεψε από το εξωτερικό και βρίσκεται (ξανά) δίπλα στην ομάδα.

Το πρόγραμμα του Έλληνα Τεχνικού Διευθυντή της Ένωσης είναι γεμάτο με αποστολές για την αναζήτηση και εύρεση υποψήφιων στόχων για την ενίσχυση της ομάδας.

Advertisement