16.5
21:41

Χιμένεθ: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την ισοπαλία με τον Άρη αλλά και το τέλος μίας πολύ κακής σεζόν. Δεν αναφέρθηκε στο μέλλον του, για το οποίο ρωτήθηκε με… έμμεσο τρόπο.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι της Ένωσης εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, μέχρι να τους εγκαταλείψουν οι δυνάμεις τους.

Τόνισε πως η σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν μία πολύ δύσκολη, για την οποία δεν θέλησε να αναφερθεί σε… πολλά, αφήνοντας υπόνοιες λέγοντας «Ήταν πράγματα που κάποιοι δεν ήθελαν να δουν».

Σχετικά με το μέλλον του ρωτήθηκε πλαγιοτρόπως, δηλώνοντας άγνοια περί αυτού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

Για το παιχνίδι;

«Η ομάδα το προσπάθησε μέχρι που μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ο Αρης είναι μία καλή ομάδα, αλλά ο διαιτητής δεν μας άφησε να παίξουμε».

Για τη γεύση που του αφήνει η σεζόν;

«Ηταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ολοι το είδαμε. Ας το αφήσαμε εκει. Ηταν κάποια πράγματα που κάποιοι δεν ήθελαν να δουν. Δεν μιλάω για ανθρώπους στο κλαμπ».

Τι θα πει στους παίκτες του με τη λήξη της σεζόν;

«Δεν θα σας πω. Μένουν μεταξύ μας. Η προσπάθεια που έκαναν είναι πολύ μεγάλη. Οποιος θέλει να το δει μπορεί να το δει, όποιος δε θέλει δεν μπορεί να το αξιολογήσει».

Αν το ραντεβού θα δοθεί σε έναν μήνα;

«Δεν ξέρω. Δεν το σκέφτομαι»

Advertisement