16.5
13:21

Απορρίφτηκε το Γαλάτσι, «ψάχνεται» η ΑΕΚ για την έδρα των τελικών με Ισταντς!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η αυτοψία που έγινε σήμερα στο Κλειστό του Γαλατσίου άναψε… κόκκινο και απορρίφτηκε απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς θέλει πολύ δουλειά για να μετατραπεί από χώρο εκδηλώσεων σε γήπεδο χάντμπολ. “Τσεκάρουν” το κλειστό της Χαλκίδας.

Απ’ την στιγμή που η EHF όρισε και τους δυο τελικούς της ΑΕΚ με την Ίσταντς στην Αθήνα για το EHF European Cup, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν την κατάλληλη έδρα για να φιλοξενήσει τους δυο τελικούς.

Αρχικά, η ιδανική λύση ήταν να επιλεγόταν το μεγάλο Κλειστό του ΟΑΚΑ, για τα δυο συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, καθώς λόγω χρόνου και ημερομηνιών, δεν μπορεί το γήπεδο μπάσκετ να κλειστεί για πέντε ημέρες και να μετατραπεί σε γήπεδο χάντμπολ για τα συγκεκριμένα δυο παιχνίδια.

Απ’ εκεί και έπειτα και η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” στο ΟΑΚΑ, που αποτελεί και έδρα της ΑΕΚ, δεν πληροί τις προδιαγραφές για να καλύψει δυο τόσους σημαντικούς αγώνες.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, θέλοντας να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να γίνουν οι τελικοί στην Αθήνα, είχαν ως πρώτη σκέψη το κλειστό του Γαλατσίου και γι’ αυτό τον λόγο προγραμμάτισαν μια επιθεώρηση για να δουν και να κρίνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να φιλοξενήσει τους τελικούς του EHF European Cup.

Θλίψη προκάλεσε η αυτοψία στο κλειστό του Γαλατσίου

Κάπως έτσι λοιπόν, μετέβησαν στο κλειστό του Γαλατσίου ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον τιμ μάνατζερ Ηλία Χατσίκα, αλλά αυτό που αντίκρισαν δεν το περίμεναν και συγκεκριμένα απογοητεύτηκαν.

Η εικόνα του κλειστού του Γαλατσίου δεν θύμιζε γήπεδο, αλλά χώρο εκδηλώσεων και μεγάλων παραγωγών εκπομπών, που προφανέστατα προκάλεσε θλίψη και εκνευρισμό, όποιος αντίκρισε την συγκεκριμένη εικόνα και δεν έλειψαν τα ποικίλα σχόλια για την αθλητική ηγεσία, που αντί να το παραχωρήσει σε ομάδες για την χρησιμοποίηση του, το έχει δώσει στον κάθε τυχαίο για διοργανώνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το κλειστό του Γαλατσίου απορρίφτηκε, καθώς κατέστη αδύνατο να μπορέσουν να δημιουργήσουν συνθήκες που απαιτούνται για να διοργανωθούν οι δυο τελικοί, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κάνουν στροφή για το κλειστό της Κανήθου στ Χαλκίδα.

Κι’ εκεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προβούν σε αυτοψία την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, έχοντας πάντα στο πλάνο και το κλειστό της Κοζάνης, χωρίς ωστόσο να μαζεύει για την ώρα αρκετές πιθανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πιθανόν οι δυο τελικοί θα οριστούν για τις 28 και 30 Μαΐου με κενό μιας ημέρας μεταξύ των δυο ματς, παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και θα πρέπει να πληρούνται όλοι οι παράμετροι στις οποίες ήδη έχουμε αναφερθεί (διαθεσιμότητα κλειστού, πορεία κορωνοϊού στην Ισταντς, πρόσφορο έδαφος για απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ).

Advertisement