16.5
20:53

Αγγέλου: «Μεγάλη καταπόνηση και στρες – Προχωράμε…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της Βασίλισσας μίλησε για τις 31 ημέρες που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ αλλά και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Ευχαριστημένος για την μεγάλη προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε στο στρες και την κούραση που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ ενώ η απουσία του Κίθ Λάνγκφορντ ήταν μεγάλη και εμφανής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγέλου:

«Κλείνουμε 31 ημέρες μαζί. Η καταπόνηση μας ήταν μεγάλη, όπως και το στρες. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν εφιαλτικό. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ενεργειακό κομμάτι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε όταν το παιχνίδι άρχισε να έχει διακοπές. Είμαστε ευχαριστημένοι, να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, οι παίκτες κλήθηκαν να αλλάξουν τσιπ και από ένα είδος… μουσικής, πήγανε σε άλλο.

Αυτό που είπα στα αποδυτήρια, ξεκινάμε τους ημιτελικούς την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα. Θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Να συνδυάσουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός και τι μπορούμε να ελέγξουμε εμείς στο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαζί, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει.

Η ομάδα τακτικά, ήταν πολύ καλά δουλεμένη. Μην ξεχνάτε ότι λείπει ένας παίκτης, ο Λάνγκφορντ που παίρνει 22 προσπάθειες. Είναι ο ηγέτης της, αυτός που παίρνει την ευθύνη και το στρες. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ενέργεια και ρυθμό και να βελτιώσουμε την γρήγορη επίθεση μας».

Για τη φάση με το κόψιμο του Μέικον ανέφερε: «Καλά κάνει ο αντίπαλος και έχει πάτημα. Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, κανείς δεν θέλει να χάνει. Εμείς θέλαμε να ασχοληθούμε με εμάς. Τα λάθη είναι φυσιολογικά. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την ποιότητά του με τον χρόνο που σταματούσε συνεχώς στην 3η περίοδο. Η πίεση ήταν με την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Advertisement