15.5
19:56

Συγκίνηση: Ο Μπακαούκας αποσύρεται με φανέλα της ΑΕΚ (VIDEO)

AEK1924.gr team
Advertisement

Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή στην αναμέτρηση της Σαλαμίνας κόντρα στην ΑΕΚ ήταν στο 53ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Χριστόφορος Μπακαούκας αντικαταστάθηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του και έβαλε έτσι τέλος στην καριέρα του, με την φανέλα της ΑΕΚ.

Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει ότι θα ήταν όνειρο να αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση με την φανέλα της ΑΕΚ, ο Χριστόφορος Μπακαούκας και μετά από λίγες ημέρες το πετυχαίνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στο 53ο λεπτό του αγώνα, πάγωσε ο χρόνος στην Σαλαμίνα, όσοι βρισκόντουσαν εκεί σηκώθηκαν όρθιοι για να αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό της ΑΕΚ και έναν μεγάλο αθλητή του ελληνικού χάντμπολ, τον Χριστόφορο Μπακαούκα, που αποσύρεται απ’ την ενεργό δράση.

Ο Μάγκας Μπακαούκας, που έγραψε το όνομα του, με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ με αρκετούς τίτλους, βγάζει την φανέλα της Σαλαμίνας που φορούσε μέχρι εκείνη την στιγμή και από κάτω φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα με το όνομα του και το νούμερο του, χαιρέτησε όλα τα μέλη της ΑΕΚ, αλλά και της τωρινής του ομάδα, βραβεύτηκε απ’ την Σαλαμίνα και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο απ’ την μετάδοση του AEK AC TV:

Advertisement