15.5
13:47

Ράπτη: «Τιμή και υπερηφάνεια που υπήρξα στην ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ελληνίδα ακραία αποχαιρέτησε την Ένωση, καθώς δεν θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

Μετά από δυο χρόνια προσφοράς, ΑΕΚ και Μάρα Ράπτη χωρίζουν τους δρόμους τους, παρά την κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

Η 24χρονη ακραία ευχαρίστησε δημοσίως την ομάδα και ιδιαίτερα τον διοικητικό υπεύθυνο κος. Αρχόντη και τον team manager κος. Παναγιωτίδη, καθώς και τον Πρόεδρο κος. Αλεξίου, αποχωρώντας μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις και την καρδιάς τη…. κιτρινόμαυρη.

Άπαντες στην Ένωση έχουν να λένε για την άριστη συνεργασία με την Ράπτη, η οποία μπήκε σε… παύση καθώς δεν ειπώθηκε αντίο αλλά εις το επανιδείν μεταξύ των δυο πλευρών.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ράπτη:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αεκ για τα άψογα 2 χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου.

Δυστυχώς κάποιες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας την νέα σεζόν παρότι υπήρξε η επιθυμία και από τις δυο πλευρές .Νιώθω μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που υπήρξα μέλος και αρχηγός του συλλόγου και βοήθησα στην επίτευξη των στόχων του.

Μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω και στον κόσμο της Αεκ για την στήριξη καθώς και στους προπονητές και στα staff των δυο τελευταίων ετών.

Είμαι βέβαιη ότι η Αεκ να συνεχίσει να αγωνίζεται και να διαπρέπει τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων και ελπίζω οι δρόμοι μας κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν. Σας ευχαριστώ όλους.»

Advertisement