15.5
10:27

Γιακουμάκης: «Στόχος μου ήταν η παραμονή στην κατηγορία – Όχι να βγω πρώτος σκόρερ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της Φένλο σημειώνοντας πως παρά το γεγονός πως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος και να χαρεί τη διάκριση καθώς στόχος όλων ήταν η παραμονή της ομάδας στην Eredivise.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης διένυσε μαι εκπληκτική και γεμάτη σεζόν πετυχαίνοντας 26 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Ο παίκτης της Φένλο εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας αναφέροντας πως βιώνει άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ ενώ δεν είναι σε θέση να χαρεί το επίτευγμα του λόγω της κατάστασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γιακουμάκη:

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρα πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει (τα γκολ). Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε.

Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Advertisement