14.5
23:05

Ντα Σίλβα: «Αγαπώ την Ρεν και αισθάνομαι καλά εδώ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο 33χρονος αρχηγός της Ρεν «χαμήλωσε» τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον γαλλικό σύλλογο, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει φύγει, παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Δεν επιβεβαίωσε τίποτα για την πρόταση της ΑΕΚ και δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ο Νταμιάν Ντα Σίλβα στις σημερινές (14/05) δηλώσεις του.

Ο 33χρονος πολύπειρος στόπερ τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για το μέλλον του, παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό και την Ευρώπη και θα παλέψει μέχρι τέλους για την Ρέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ντα Σίλβα:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ» είπε αρχικά ο 33χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ρεν.

Δεν επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησε σχετικά ο Ντα Σίλβα: «Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να συλλογιστώ με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει. Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω;

Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Μπορεί να τα ζυγιάσω. Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό. Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα».

Advertisement