Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα (10/5) η αρμόδια επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ με κεντρικό θέμα συζήτησης την παρουσία ή μη έστω και ελάχιστων φιλάθλων όσον αφορά τον τελικό της 22ης Μαίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Το Σάββατο (22/5) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ διεκδικώντας το φετινό τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση κατά πόσο θα μπορούσαν στις εξέδρες να υπάρξουν κάποιοι φίλαθλοι από τις δύο ομάδες, όπως γίνεται πλέον στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν απ όσα συζητήθηκαν είναι πως υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο να μην αλλάξει τίποτα, να εφαρμοστεί το ισχύον πρωτόκολλο αγώνων και να έχουμε κενές εξέδρες απλά με κάποιες προσκλήσεις για τις δύο ομάδες.
Αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει είναι τελικός με 25.000 όπως είχε πει πρόσφατα ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Νίκας σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Πηγή: sport24
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement