09.5
13:40

Δημητρούλιας: «Ηρεμία και συγκέντρωση πριν την Ίσταντς, σεβασμός στον Μπακαούκα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας για τους ερχόμενους ευρωπαϊκούς τελικούς, επισήμανε πως καθ’ όλη την εβδομάδα θα χρειαστούν ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στην Ίσταντς, ενώ αναφέρθηκε και στην βράβευση του Χριστόφορου Μπακαούκα λέγοντας, ότι τον σέβεται για την σπουδαία καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο greekhandball:

“Αυτό που επεσήμανα στους αθλητές μας μετά το πέρας του σημερινού αγώνα είναι να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά και να επικεντρωθούμε στο πρώτο ματς των ευρωπαϊκών τελικών. Προκειμένου να εμφανιστούμε έτσι όπως όλοι θα θέλαμε στον αγώνα αυτό, κόντρα στην Ίσταντς, θα χρειαστεί ηρεμία και συγκέντρωση καθ’ όλη την εβδομάδα, και να κρατήσουμε όσο μπορούμε απόσταση από όλη αυτή την προβολή πριν τον αγώνα που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει πνευματικά. Το τρόπαιο θα κατακτηθεί από την καλύτερη ομάδα στη Σουηδία, όμως ένα γεμάτο ματς στην Αθήνα θα χτίσει την παρακαταθήκη”.

Για τη βράβευση του εμβληματικού αρχηγού, Χριστόφορου Μπακαούκα: “Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που ήμουν παρών την ημέρα απόδοσης τιμής του Χριστόφορου Μπακαούκα από τον σύλλογο, δια χειρός του Προέδρου μας, κυρίου Παπασταμάτη και θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μια φορά τον σεβασμό μου για την σπουδαία καριέρα και την τεράστια προσωπικότητα του Χριστόφορου”.

Advertisement