07.5
17:42

ΕΣΑΚΕ: «Δεν λάβαμε επίσημο αίτημα απ’ την Ερασιτεχνική ΑΕΚ»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ΕΣΑΚΕ τοποθετήθηκε επίσημα με ανακοίνωση του, για το θέμα που προέκυψε στο να μη δοθεί το Κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για να διεξαχθεί ο πρώτος Ευρωπαϊκός τελικός με την Ίσταντ στο χάντμπολ, τονίζοντας ότι ουδέποτε έλαβαν αίτημα.

Με χθεσινή της ανακοίνωση, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τοποθετήθηκε και γνωστοποίησε στον φίλαθλο κόσμο της χώρας, πως ο ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως… τσιφλίκι του, το Κλειστό του ΟΑΚΑ, εξέφρασε τους ενδοιασμούς του και μπλόκαρε την απόφαση για χρησιμοποίηση του Κλειστού του ΟΑΚΑ απ’ την ΑΕΚ για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της, στο χάντμπολ.

Μάλιστα, μέσα στην ανακοίνωσε ανέφερε ότι η διοργανώτρια αρχή δεν συναινούσε για την παραχώρηση του Κλειστού, λόγω της πιθανής διεξαγωγής τρίτου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του μπάσκετ.

Όμως, ο ΕΣΑΚΕ με σημερινή του ανακοίνωση, αναφέρει ότι δεν δέχτηκε ποτέ αίτημα απ’ την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την χρήση του ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup στο χάντμπολ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πιθανόν να φέρει την απάντηση της Ένωσης για να τοποθετηθεί επίσημα, για την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, που επί της ουσίας βγάζει από πάνω του την ευθύνη, περιμένοντας να δούμε τις εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«1) Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη εγκρίθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των Playoffs χωρίς να τεθεί οποιοδήποτε θέμα.

2) Ποτέ ο ΕΣΑΚΕ δεν έλαβε επίσημο αίτημα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ή από οποιονδήποτε άλλον για αλλαγή ημερομηνίας αγώνα των Playoffs της Stoiximan Basket League για να γίνει ο τελικός του χάντμπολ».

Advertisement