04.5
05:59

Ο τραυματισμός του Μάνταλου αλλάζει τα πλάνα του Χιμένεθ

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Ο τραυματισμός του Μάνταλου προκάλεσε αλλαγή δεδομένων στα «χαρτιά» του Χιμένεθ ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών. 

Η ΑΕΚ βαδίζει προς το τέλος της σεζόν, στην οποία έχει καταλήξει να κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (05/05, 21:30).

Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ παραμένουν πολλά, καθώς εκτός είναι ήδη οι Λάτσι, Σιμόες, Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία και Ραντόνια, ενώ σε αυτά προστέθηκε και ο Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά ποδοκνημική και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάνταλος θα μείνει για τις επόμενες δύο μέρες εκτός προπονήσεων κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί φόβοι, για το ενδεχόμενο ο τραυματισμός του είναι μυϊκός, κάτι που σημαίνει πιθανότατα ότι δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι φέτος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη διαφοροποιεί πολύ τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος με την παρουσία του Πέτρου εξασφάλιζε την δυνατότητα διαφοροποίησης συστημάτων ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Όλα αυτά λίγες «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να βρίσκεται μεν σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που την καταδιώκει, αλλά παράλληλα, να συναντάει συνεχώς εμπόδια με τους τραυματισμούς που προκύπτουν.

Advertisement