Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στάθηκε άτυχος και υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο. Από την άλλη, ο Λάζο Μπόλονι θα έχει στη διάθεση του τον Φραν Βέλεθ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση έβγαλε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου (5/5, 19:30, Novasports 2HD) για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten.
Το καλό για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει Αστέρα είναι πως θα έχει κανονική στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ που επέστρεψε στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μία εβδομάδα.
Στον αντίποδα νοκ-άουτ από την αναμέτρηση τέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης που στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.
Σημειώνεται πως η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα.
Πηγή: sport24
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement