03.5
18:05

Μπαρτσελόνα: Νικητής ο Τζόι Ντόρσεϊ στη δικαστική διαμάχη μετά από τέσσερα χρόνια

AEK1924.gr team
Advertisement

Η δικαστική διαμάχη της Μπαρτσελόνα με τον Τζόι Ντόρσεϊ έληξε με νικητή τον 37χρονο σέντερ. Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να αποζημιώσουν τον παίκτη για την απομάκρυνσή του το 2017 από την ομάδα. Η αποζημίωση αφορά τους μισθούς του 2016/17 αλλά και μια επιπλέον αποζημίωση που αγγίζει το ποσό των 25.000 δολαρίων.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η δικαστική διαμάχη της Μπαρτσελόνα με τον Τζόι Ντόρσεϊ έφτασε στο τέλος της, με νικητή τον δεύτερο. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τον 37χρονο σέντερ, υποχρεώνοντας παράλληλα τους μπλαουγκράνα να του καταβάλλουν όλους τους μισθούς του 2016/17, αλλά και επιπλέον αποζημίωση που φτάνει στις 25.000 δολάρια.

Ο “πόλεμος” των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει μετά το απροσδόκητο διαζύγιο στα μισά της σεζόν του 2016/17, όταν η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να “σπάσει” το συμβόλαιο με τον παίκτη, επικαλούμενη πειθαρχικά παραπτώματα.

Η αφορμή γι αυτή την αιτιολόγηση από την πλευρά της ισπανικής ομάδας είχε δοθεί από μία δημοσίευση του παίκτη στο Instagram, μέσω της οποίας επέκρινε την στάση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

«Το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα με πίεσε να επιστρέψω, έτσι δεν είχα την ευκαιρία να ανακάμψω και να γυρίσω απόλυτα έτοιμος» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος εκείνη την περίοδο ανάρρωνε από τραυματισμό στους συνδέσμους του αστραγάλου.

Οι δύο πλευρές παρέμεναν σε κόντρα εδώ και μια τετραετία, με την Μπαρτσελόνα να κάνει λόγο για σειρά άλλων πειθαρχικών παραπτωμάτων, που την οδήγησαν στη λύση του συμβολαίου. Από την πλευρά του, ο 37χρονος σέντερ υπεραμύνθηκε της ελευθερίας της έκφρασης μέσω των social media, επιχείρημα που αποδέχθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο.

Έτσι, τέσσερα χρόνια μετά, οι «μπλαουγκράνα» καλούνται όχι απλά να του πληρώσουν όλο το ποσό που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του για το 2016/17, αλλά και αποζημίωση που φτάνει στις 25.000 δολάρια.

Πηγή: sport24

Advertisement