29.4
10:38

«Τελειώνει» του Γούτα στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
«Τελειώνει» του Γούτα στην ΑΕΚ

Έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα εμφανίζεται ο Έλληνας στόπερ, με τις συνομιλίες με την Ένωση να ολοκληρώνονται μετά το Πάσχα.

Η μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ συνεχίζεται με… σβηστές τις μηχανές, καθώς ακόμα δεν έχουν ανεβάσει στροφές οι άνθρωποι τη ομάδας.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης, με την «εκκαθάριση» του ρόστερ – που είχε προαναγγείλει ο Μελισσανίδης – να ξεκινά.

Ωστόσο, οι πρώτες αφίξεις έχουν ήδη λάβει χώρα με τον Τζούντα Γκαρσία να βρίσκεται στην Ελλάδα και να είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, με κάποιες τυπικές διαδικασίες να εκκρεμούν.

Στον ίδιο δρόμο και ο Δημήτρης Γούτας. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετούνται άμεσα.

Σύμφωνα με την σημερινή (29/04) «Ώρα των σπορ», ο Γούτας θα καθίσει στο τραπέζι με την Ένωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά το μεταξύ τους deal.

Εξελίξεις αναμένονται μετά το πέρας του Πάσχα, όταν και τα play-off και play-out θα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement