29.4
13:28

Αρχηγός Ίσταντς: «Δεν μπορώ να διακρίνω αδυναμίες στην ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αρχηγός της Ίσταντς, Λάσσε Μπάλσταντ, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα με θεματολογία το χάντμπολ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διακρίνει αδυναμίες στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάσσε Μπάλσταντ στο greekhandball.com:

“Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και είναι εντυπωσιακό ότι απέκλεισε στον ημιτελικό την Γκορένιε. Μία ομάδα που φθάνει στον τελικό δεν έχει πολλά αδύναμα σημεία και πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω αδυναμίες στην ΑΕΚ”.

Για την πρόκριση της Ίσταντς στους τελικούς, είπε πως “είναι κάτι πολύ σπουδαίο για εμάς ότι παίζουμε σε αυτόν τον τελικό, καθώς, είναι αλήθεια ότι δεν τα πήγαμε στα πλέϊ οφ στη Σουηδία τόσο καλά όσο θα ελπίζαμε και έτσι είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο”.

Όσο για το κίνητρο, ο Μπάλσταντ δήλωσε: “Θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο για εμάς να πάρουμε το Κύπελλο.Λίγοι από εμάς έχουν κερδίσει έστω και έναν τίτλο έως τώρα. Θα σημαίνει πολλά αυτή η επιτυχία για την ομάδα μας, για τον σύλλογο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας είναι νεανική, με ορισμένους έμπειρους παίκτες. Είμαστε όλοι φίλοι και σχηματίζουμε ένα καλό σύνολο, όπου ο ένας βοηθά τον άλλον και κάθε ημέρα βελτιωνόμαστε ως παίκτες, ακριβώς επειδή γίνεται ομαδική δουλειά και είναι καλό το περιβάλλον. Είναι φανταστικό να παίζεις σε μία πόλη του χάντμπολ, όπως η δική μας, όπου όλοι μας ρωτάνε καθημερινά πως πάμε και τι σκεπτόμαστε για τα παιχνίδια. Αυτό βοηθά ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο για την ομάδα και τον σύλλογο αλλά επίσης και για την πόλη”.

Advertisement