27.4
17:29

ΕΣΧΑ: «Η επιτυχία της ΑΕΚ καταξιώνει το Ελληνικό Χάντμπολ σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε μια άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) καθώς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την τεράστια πρόκριση στους τελικούς του EHF European Cup.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής μετά από τη σπουδαία πρόκριση της Ένωσης στους τελικούς του EHF European Cup.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ε.Σ.Χ.Α. το γεγονός ότι ένας σύλλογος που ανήκει στο δυναμικό της, φτάνει στον τελικό μιας Ευρωπαϊκής Διασυλλογικής Διοργάνωσης. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, οι παίκτες της ΑΕΚ εκτός από τις άριστες ικανότητες που έδειξαν σε αγωνιστικό επίπεδο, έβγαλαν θέληση, πάθος και ψυχή φτάνοντας στην πολυπόθητη πρόκριση.

Πολλά μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, στους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, στα στελέχη του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ και όσους συνέβαλαν για να κατορθώσει η ομάδα να βρεθεί για 2η φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και στον πρωτεργάτη του σημαντικού οικοδομήματος που γίνεται στην ΑΕΚ τον Α’ Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Σταμάτη Παπασταμάτη.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό αποκλείοντας μια ομάδα από την Σλοβενία, μια χώρα με παράδοση στο άθλημα μας, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αίγλη στην επιτυχία που σημείωσε ο ελληνικός σύλλογος.

Ευχόμαστε στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στον τελικό με την Σουηδική Ίσταντς, και τονίζουμε ότι ήδη η μεγάλη επιτυχία της, καταξιώνει το Ελληνικό Χάντμπολ σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο και αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του αθλήματος ώστε να έρθουν όσο τον δυνατόν και περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά».

Advertisement