Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 2ο ημιτελικό της Stoiximan Futsal Super League και διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος κόντρα στον Δούκα.
Η Ένωση διέλυσε με 8-0 τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Futsal Super League, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου.
Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Δούκα στο ίδιο γήπεδο, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, άνοιξε το σκορ, μετά από αυτογκολ του Παναθηναϊκού. ενώ στην συνέχεια πήρε προβάδισμα 3-0. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και δέχθηκαν ακόμη δύο τέρματα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 5-0.
Η Ένωση πάτησε στην διαφορά που είχε «χτίσει» από το πρώτο ημίχρονο (6-0), με τα εναπομείναντα λεπτά να είναι διαδικαστικά. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στήσει… πάρτι και έφτασαν σε μια νίκη επικών διαστάσεων (8-0), που τους στέλνει στον τελικό του Πρωταθλήματος.
Πηγή φωτογραφίας: intime
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement