Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε απ’ τις ΗΠΑ που είχε μεταβεί για να εξεταστεί από δικό του γιατρό και τρέχει πλέον για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Πριν λίγες εβδομάδες ο Ματ Λοτζέσκι, είχε φύγει απ’ την Αθήνα για να μεταβεί στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από δικό του γιατρό, ενός προβλήματος που είχε και τον ταλαιπωρούσε.
Ο Αμερικανός γκαρντ με βελγικό διαβατήριο, πήγε και επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για να ξεκινήσει αποθεραπεία και να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή του στα πλάνα του νέου τεχνικού.
Μάλιστα, ο Λοτζέσκι βρέθηκε και χθες στην πρώτη προπόνηση της Βασίλισσας υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, χωρίς ωστόσο να προπονηθεί.
Ο στόχος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, είναι να έχει έτοιμο τον Αμερικανό γκαρντ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/04), περιμένοντας έστω και στην τελευταία στιγμή να τεθεί στη διάθεση του Αγγέλου.
Ο Λοτζέσκι δεν έχει ικανοποιήσει πλήρως με τις εμφανίσεις του, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν ότι έστω και στο τέλος της σεζόν, θα καταφέρει να δώσει το κάτι παραπάνω και να βοηθήσει την ομάδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement