Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να μην παρατάξει με ιδιαίτερες αλλαγές την ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με μια απ’ τις αλλαγές να πρόκειται μόνο για τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι και τον Χρήστο Αλμπάνη.
Μετά τη νίκη με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”, η ΑΕΚ σήμερα καλείται να διπλασιάσει τις νίκες της, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να χτίσει παράλληλα και ένα νικηφόρο σερί.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε όλες αυτές τις ημέρες με τους ποδοσφαιριστές του, πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, αλλά ανέλυσε και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, επισημαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, παρουσιάζοντας τι πρέπει να προσέξουν για να καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά στη νίκη.
Ο Ισπανός τεχνικός και στο σημερινό αγώνα, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς στη διάθεση του, δεν θα έχει τους Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χνίντ, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια, Χριστόπουλο και Σιμόες, αλλά και τον ανέτοιμο Σάκχοφ.
Απ’ την άλλη όμως, στα θετικά είναι η επιστροφή του Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, που διεκδικεί φανέλα βασικού, αλλά και η επιστροφή του Θεοδόση Μαχαίρα στην αποστολή της ομάδας.
Απ’ εκεί και έπειτα, στα αγωνιστικά πλάνα του, ο Χιμένεθ σκέφτεται να διατηρήσει το 4-3-3, ως σχηματισμό της ομάδας, καθώς φαίνεται πως μαζεύει περισσότερες πιθανότητες για την ώρα αντί του 4-2-3-1, κάνοντας παράλληλα ελάχιστες αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται σε σχηματισμό 4-3-3, να παρατάξει την Ένωση με τον Τσιντώτα κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Βασιλαντωνόπουλο, αριστερά τον Λόπες, με τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στα στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή, θα παραμείνει η γνωστή τριάδα, με τον Κρίστιτσιτς σε ρόλο κόφτη και ο Σιμάνσκι με τον Γαλανόπουλο, ως εσωτερικοί χαφ, δίνοντας ταχύτητα στη μεσαία γραμμή.
Στην επιθετική τριάδα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Γκαρσία ως εξτρέμ, αριστερά ο Αλμπάνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης παίζεται η θέση ανάμεσα σε Ανσαριφάρντ ή Ολιβέιρα, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα αντί του δεύτερου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο Πέτρος Μάνταλος διεκδικεί φανέλα βασικού, για μια θέση είτε στην τριάδα των χαφ, είτε για το αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Αλμπάνη, αλλά για την ώρα φαίνεται πως δεν θα υπολογιστεί για την βασική ενδεκάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου, αντί του “Τσίγκρι”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement