17.4
09:18

Συμφωνία ΑΕΚ και Λάτσι έως το 2026

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για να επεκτείνουν την συνεργασία τους, με την ΑΕΚ να ανταμείβει τον νεαρό Σλοβένο στόπερ προτείνοντας συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Ζίγκα Λάτσι άφηνε την πατρίδα του και ερχόταν στην ΑΕΚ σε ηλικία 17 ετών, πιστεύοντας οι Κιτρινόμαυροι πλήρως στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει και στο μέλλον που μπορεί να υπάρξει για τον Σλοβένο στόπερ.

Τότε, λόγω και της ηλικίας του, είχε υπογράψει για 3 χρόνια, καθώς βάσει των ποδοσφαιρικών νόμων ένας παίκτης κάτω των 18 ετών, δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο για περισσότερα από τρία χρόνια.

Ο Λάτσι πλέον έχει γίνει 18 χρονών και έχει αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει για όσα χρόνια ο ίδιος επιθυμεί συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, γι’ αυτό τον λόγο οι δυο πλευρές σύμφωνα με το σημερινό φύλλο του “ΔΙΚΕΦΑΛΟC ΑΕΤΟC” ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους, ως το 2026.

Επί της ουσίας η αρχική συμφωνία, των δυο πλευρών ήταν για συμβόλαιο ως το 2023 και τώρα η Ένωση θα έχει στη διάθεση της, τον νεαρό Σλοβένο στόπερ ως το 2026.

Μάλιστα, η ΑΕΚ ήθελε να ανταμείψει την εξέλιξη του Λάτσι, γι’ αυτό τον λόγο η επέκταση της συνεργασίας τους, δεν άλλαξε μόνο στα χρόνια, αλλά και στις αποδοχές του νεαρού, καθώς του προτάθηκε συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Advertisement