17.4
09:41

Ψάχνει την δεύτερη σερί νίκη απ’ τον Γενάρη

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η σταθερότητα στην ΑΕΚ αγνοείται, καθώς δεν έχει καταφέρει να «χτίσει» σερί νικών από τον Ιανουάριο και έπειτα. Η 4η προσπάθεια που της παρουσιάζεται και η ευκαιρία για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί από πολλές αναποδιές τους τελευταίους μήνες επί Χιμένεθ, με πολλά θέματα τραυματισμών και κορωνοϊου να προέκυψαν, γεγονός που στάθηκε σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια της ομάδας για ανάκαμψη.

Οι «κιτρινόμαυροι» επί της ουσίας ποτέ δεν κατάφεραν να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό που να συνδυάζεται με νίκες, μιας και τα αποτελέσματα δεν βοηθούσαν.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Ένωση από τον Φεβρουάριο και έπειτα δεν έχει πετύχει καμία φορά, δύο συνεχόμενες νίκες, ένα στατιστικό που… τρομάζει.

Τελευταία φορά ήταν στις αρχές της 4ης θητείας του Χιμένεθ, όταν η ΑΕΚ έχτισε σερί νικών απέναντι σε Παναιτωλικό, Λαμία, Άρη, Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης και διατήρησε την 2η θέση που κατείχε.

Έκτοτε, η σταθερότητα αγνοείται και αυτό το μαρτυρά η φθίνουσα πορεία της Ένωσης στον βαθμολογικό πίνακα τον τελευταίο καιρό, μετά από τόσα άσχημα αποτελέσματα που προέκυψαν.

Αύριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17:15), η ομάδα του Χιμένεθ έχει την ευκαιρία να «χτίσει» σερί νικών για 4η φορά από το πέρας του Ιανουαρίου και έπειτα. Αν το πετύχει, τότε μπορεί να ελπίζει για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Advertisement