16.4
16:39

«Υπογράφει στην ΑΕΚ για δυο χρόνια ο Μιλόγεβιτς»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δημοσιεύματα από την Σερβία φέρνουν τον άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου ένα… βήμα πριν από την πρόσληψή του στην ΑΕΚ. «Μεταξύ Λουτσέσκου και Μιλόγεβιτς ήταν η ΑΕΚ».

Σε προχωρημένο στάδιο μεταφέρουν τις συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς δημοσιεύματα από την Σερβία.

Συγκεκριμένα το «Alo.rs» αναφέρει πως ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης πρόσφεραν διετές συμβόλαιο στον μέχρι πρότινος προπονητή της Αλ Αχλί, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τονίζουν πως η ΑΕΚ βρέθηκε μεταξύ Λουτσέσκου και Μιλόγεβιτς, με τον τελευταίο να κερδίζει την… μάχη, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έχει «βεβαρημένο» ιστορικό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέχει μόλις ένα βήμα από τη νέα του δουλειά. Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Σέρβο που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κατέληξε στον Σέρβο επειδή ο Ρουμάνος ήταν στον ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που προσβάλει τον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο. Αναμένεται ότι όλα θα επισημοποιηθούν σύντομα και ότι ο Μιλόγεβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο».

 

Advertisement