16.4
15:28

«Πρόταση της ΑΕΚ στον Χοσεϊνί»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός φημολογείται ότι έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ,

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Μοχάμεντ Χοσεϊνί που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Χοσεϊνί μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Τράμπζονσπορ και βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Παναγιώτη Κονέ και των συνεργατών του, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και του έχουν καταθέσει πρόταση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση των κιτρινόμαυρων προς τον Ιρανό στόπερ αγγίζει τις 600 χιλ. ευρώ ετησίως, κοντά δηλαδή στα “θέλω” του.

Ωστόσο, υπάρχει και… συνέχεια στο ρεπορτάζ. Ο Χοσεϊνί έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ, η οποία κυμαίνεται στις 900 χιλ. ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει θετικός στο να παραμείνει στον σύλλογο, θέλοντας να ψάξει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και να μετακομίσει σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους, ίσως και εκτός Τουρκίας.

Γι’ αυτό, βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση.

Ο Ιρανός θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να διορθώσει τα… κακώς κείμενα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και είναι από αυτούς που εξετάζονται σοβαρά από τους κιτρινόμαυρους.
Ρόλο σε αυτό παίζει ότι υπάρχει και τρίτη πρόταση στα χέρια του Μοχάμεντ Χοσεϊνί, αφού η Μπασακσεχίρ τον έχει προσεγγίσει.

Η πρόταση που έχει από την Μπασάκ βρίσκεται κοντά στα επίπεδα αυτή της Τράμπζονσπορ, δηλαδή αγγίζει τις 900 χιλ. ευρώ.

Advertisement