15.4
17:20

Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο για τον κορωνοϊό από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή

AEK1924.gr team
Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο για τον κορωνοϊό από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή
Advertisement

Για άγνωστους λόγους, ένας 45χρονος μόλις παρέδωσε καφέδες στο νοσηλευτικό προσωπικό που είχαν παραγγείλει, είδε μπροστά του ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου, έτοιμο προς χρήση και το πήρε.

Συνελήφθη ένας 45χρονος ντελιβεράς γιατί την περασμένη Τρίτη, μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα, αφαίρεσε ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου για τον κορωνοϊό, από εμβολιαστικό κέντρο σε Κέντρο Υγείας στην Αγία Παρασκευή.

Το περιστατικό έγινε επί της Λ. Μεσογείων 454, όταν ο 45χρονος πήγε να παραδώσει μία παραγγελία με καφέδες στο νοσηλευτικό προσωπικό. Εκείνη την στιγμή είδε μπροστά του ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου, έτοιμο προς χρήση και το πήρε, για άγνωστους λόγους αφού δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά με ασφάλεια.

Το προσωπικό ανακάλυψε πως έλειπε το μπουκαλάκι και ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έτσι εντοπίστηκε ο 45χρονος και συνελήφθη για κλοπή. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε το μπουκαλάκι και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Πηγή: news247.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->