14.4
22:48

Λημνιάτης: «Η ΑΕΚ δεν αξίζει αυτή την κατάσταση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Με δάκρυα στα μάτια ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, που θέλησε να ευχαριστήσει διοίκηση, παίκτες και κόσμο, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει εκεί που της αξίζει.

«Τα παιχνίδια που κρίνονται στα τελευταία σουτ κρίνονται από παίκτες με προσωπικότητα. Έχουμε κι εμείς τέτοιους. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για την εικόνα που είχαμε. Κυριαρχήσαμε για 40 λεπτά και εμείς οδηγούσαμε το παιχνίδι.

Εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας, γιατί περνάμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Θα ήθελα πολύ να κερδίσουμε για να αφιερώσω τη νίκη στον Ηλία, γιατί η εικόνα που έδειξε η ομάδα είναι δικό του έργο.

Είμαι πεπεισμένος πως ξημερώνει μια καλύτερη μέρα, γιατί έχουμε παίκτες με ποιότητα, με προσωπικότητα και θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα για την ΑΕΚ θα πάνε όπως της αξίζει. Γιατί η κατάσταση αυτή δεν της αξίζει, συνέβησαν πολλά», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες… Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τις καριέρες. Παρόλο που ο Ηλίας μού είπε να πάρω αυτή τη δουλειά έμαθα από μικρό παιδί τις συνεργασίες και την αλληλεγγύη.

Αν μια ομάδα είναι να πάει κάπου θα πάει μαζί και θα φύγει μαζί. Μπορεί να μην έχω ποτέ την ευκαιρία να κοουτσάρω μια ομάδα σαν την ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες, αλλά θα κοιμάμαι τα βράδια. Νομίζω πως ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά την πήρα πολύ εύκολα.

Δύσκολη απόφαση είναι να είσαι προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες και να κόβεις 14χρονος και 17χρονους πριν από ένα τουρνουά. Αυτό είναι το πολύ δύσκολο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον ανώνυμο κόσμο που μου έστειλε μηνύματα είπε ένα μπράβο για την απόφασή μου».

Advertisement