13.4
17:50

Λόπες για Σιμόες: «Είναι ο αρχηγός μας, θα επιστρέψει γρήγορα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πορτογάλος μπακ με αφορμή το χειρουργείο του συμπατριώτη του, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον ίδιο, τονίζοντας ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας και ο αρχηγός στη ζωή, προσθέτοντας ότι θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Ο Αντρέ Σιμόες έκανε με επιτυχία την αρθροσκόπηση σήμερα το πρωί για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, με τον Έλντερ Λόπες να μιλάει στην κάμερα της Nova για τον Πορτογάλο χαφ.

Ο συμπατριώτη του, ανέφερε ότι ο Σιμόες είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι αρχηγός της ομάδας και στη ζωή, ενώ πρόσθεσε ότι είναι νικητής και ότι είναι σίγουρος πως θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Έλντερ Λόπες:

«Έχω περάσει και εγώ από το χειρουργείο και γνωρίζω πως δεν είναι και το καλύτερο. Ο Αντρέ Σιμόες είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι αρχηγός. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας, είναι αρχηγός στη ζωή, είναι νικητής και είμαι σίγουρος πως μετά το χειρουργείο θα μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Ξέρω ότι έχει δυνατή νοοτροπία και δυνατή ψυχολογία, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει γρήγορα πίσω. Αυτό που θέλω να του ευχηθώ είναι ταχεία ανάρρωση, να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι φίλος του, τον γνωρίζω από μικρό παιδί και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας θα επιστρέψει γρήγορα και δυνατός».

Advertisement