12.4
20:11

Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά – Μόνο υπερηφάνεια για την Βασίλισσα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε την ΑΕΚ με γραπτή δήλωση, μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία πικρία αλλά μόνο υπερηφάνεια για στο «αντίο».

Δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το οριστικό τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Μία σχέση που κράτησε 1,5 χρόνο και έφερε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες, η οποία στο τέλος αφήνει μόνο υπερηφάνεια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει προσωπικά τον Μάκη Αγγελόπουλο για την στήριξη που του έδειξε.

Αναλυτικά το «αντίο» του Παπαθεοδώρου:

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ήταν υπέροχο, γεμάτο, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό, από έντονα συναισθήματα. Προσμονής, υπομονής, επιμονής για τον στόχο. Να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι ώστε να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της ΑΕΚ. Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Πήραμε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες.

Στο κάδρο των αναμνήσεων όμως φεύγοντας από μια ομάδα με την ιστορία της “βασίλισσας” δεν υπάρχει χώρος για κανένα συναίσθημα πικρίας. Υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας διότι διετέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, μαζί με τους σπουδαίους αθλητές, τους εκπληκτικούς συνεργάτες και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε.

Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην Ένωση. Μπορεί και τις δύο χρονιές να μην φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά το ταξίδι ήταν φανταστικό και τα καλύτερα πάντα είναι μπροστά μας.»

Advertisement