12.4
17:59

Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας σε Μέσο για το μέλλον, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς όπως είπε έχει ζήσει απίστευτες στιγμές.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου που έχει εμπλέκεται ξανά σε σενάρια για τον πάγκο της ΑΕΚ, μιλώντας σε ξένο Μέσο αναφορικά για το μέλλον του, ότι θα δουλέψει ξανά απ’ το καλοκαίρι και έπειτα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του: «Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες… Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα… Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου: «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω…  Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Advertisement