12.4
15:21

Κλείνει Αγγέλου ως το τέλος της σεζόν

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατέληξε στον Βαγγέλη Αγγέλου για να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου ως το τέλος της σεζόν.

Μετά την απομάκρυνση του Ηλία Παπαθεοδώρου και την άρνηση του Γιώργου Λιμνιάτη να παραμείνει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ, ως το τέλος της σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας, βγήκαν στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.

Τα ονόματα που ακούστηκαν και έπαιξαν στο ρεπορτάζ της Βασίλισσας, ήταν πολλά, αλλά στην Ένωση κατέληξαν σε μια άλλη λύση που δεν είχε ακουστεί και δεν άνηκε στους προπονητές που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην αγορά.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr, ο εκλεκτός της Βασίλισσας για να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον 58χρονο τεχνικό και όλα δείχνουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία οι δυο πλευρές, με τον ίδιο να τα έχει βρει σε όλα για το διαζύγιο του, με την ομάδα της Νίκαιας και θα έρθει στην Βασίλισσα με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάριο Μπατή, μετά απ’ τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει παρελθόν στον κιτρινόμαυρο πάγκο, καθώς υπήρξε προπονητής της Βασίλισσας και την σεζόν 2007-2008, τερματίζοντας στην έβδομη θέση της Α1.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η ΑΕΚ θα πάει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα με τον Γιώργο Λιμνιάτη και μετά θα αναλάβει τις τύχες του πάγκου της Βασίλισσας, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Advertisement