11.4
17:16

Χιμένεθ: «Σταματήστε τις ανοησίες – Τα παιδιά τα έδωσαν όλα!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Άρη, παρακαλώντας να μην γράφονται… ανοησίες τουλάχιστον μέχρι να ξαναχάσει η ομάδα.

Δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκειά του για όσα γράφονται καθημερινά για την ομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του.

Ανέφερε πως για μία εβδομάδα να σταματήσουν τα ψεύδη και οι ανοησίες που γράφονται και να συγχαρούν άπαντες τους παίκτες που παλεύουν ενώ έχουν περάσει κορωνοϊό, τραυματισμούς και κούραση.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον Βασιλαντωνόπουλο, ωστόσο δεν μπορούσε να τον υπολογίζει για λόγους που ωστόσο δεν έγιναν γνωστοί.

Αναύτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Φυσικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη η ομάδα. Τη χρειαζόταν. Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να γράφουν αυτές τις ανοησίες για την ομάδα. Όταν λέω δεν μπορούν εννοώ ότι τα δίνουν όλα. 12 ποδοσφαιριστές που πέρασαν κορωνοϊό. Εφτά τραυματίες από τον Φλεβάρη.

Παρακαλώ μία εβδομάδα να σταματήσουμε να γράφουμε πράγματα και να ξαναγράφουν όταν… ξαναχάσουμε! Η ομάδα μπήκε με ένταση. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Ο Βασιλαντωνόπουλος βγήκε αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει και ένιωσε ενοχλήσεις.

Ο Αλμπάνης τραυματίστηκε, ο Καρίμ πίεζε μέχρι το τέλος. Ο Γαλανόπουλος δεν πήρε ανάσα. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά τα παιδιά τα δίνουν όλα».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο κι αν τον αδίκησε; Αν μπορούσε να πάρει πιο νωρίς ευκαιρίες;

«Ηταν άδικο, εγώ δεν ήμουν άδικος. Δεν μπορούσα να τον υπολογίζω»!

Για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής Αλμπάνη με Τάνκοβιτς;

«Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου. Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Αλμπάνη γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα και θα μπορούσε να μας βοηθήσει με αντεπιθέσεις. Ο Τάνκοβιτς είναι άλλοςπαίκτης, συγκλίνει περισσότερο και είναι πιο συνδυαστικός παίκτης. Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου».

Advertisement