10.4
13:59

Πόλο: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα Κορίτσια της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 6-11 απ’ την ΑΝΟΓ για την 9η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας και έχασε τρεις σημαντικούς βαθμούς στο κυνήγι για την είσοδο της στα πλει οφ.

Ο σημερινός αγώνας της γυναικείας ομάδας πόλο της ΑΕΚ κόντρα στον δυνατό ΑΝΟΓ, ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τις Κιτρινόμαυρες που βρίσκονται στο κυνήγι της εισόδου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η Ένωση πάλεψε με νύχια και με δόντια για να καταφέρει να μην γνωρίσει την ήττα, αλλά μάταια, καθώς ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα σημεία, αναγκάζοντας την σε ήττα με 6-11.

Οι Κιτρινόμαυρες έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, με 1-3 σκορ, προσπάθησαν να επιστρέψουν χωρίς αποτέλεσμα, με τον ΑΝΟΓ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στα τρία γκολ αρχικά (3-6, δεύτερο οκτάλεπτο και 5-8, τρίτο οκτάλεπτο) και στο τελευταίο να πηγαίνει η διαφορά στα πέντε γκολ, με το σκορ στο 6-11.

Η ήττα όπως είναι λογικό, βάζει σε δυσμενή θέση την Ένωση που κυνηγάει την είσοδο της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα 8λεπτα: 1-3, 3-6, 5-8, 6-11.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Αηδονοπούλου, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη 1, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 1, Στρατιδάκη, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 2, Λαβί, Δρένιου, Δανέζη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 3, Κόλλια 1, Ε. Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Ο. Αντωνιάδη, Π. Γκίλλα.

Advertisement