10.4
12:32

ΑΕΚ: Συζητάει με Πλάθα Χιμένεθ για επέκταση της συνεργασίας τους

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι Μάγκες θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας και για την επόμενα χρόνια τον φετινό άτυχο Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στην ΑΕΚ για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους, έπειτα από απόφαση του Σταμάτη Παπασταμάτη, να απογειώσει το ρόστερ, φέρνοντας πολύ καλούς ξένους για να κάνουν την διαφορά.

Ο Ισπανός πίβοτ ήταν ένας από αυτούς τους παίκτες που τους φέρνεις στην ομάδα και σε ανεβάζουν επίπεδο, το οποίο και το απέδειξε απ’ την αρχή της παρουσίας του με τα κιτρινόμαυρα, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι να προχωράει στην ανανέωση της συνεργασίας της, μαζί του για ακόμα δυο χρόνια.

Κάτι που σημαίνει, ότι ο Πλάθα Χιμένεθ που αποδείχτηκε άτυχος και δύσκολα θα ξανά αγωνιστεί φέτος, θα βρίσκεται σίγουρα και για την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας του Δημήτρη Δημητρούλια, με την διαφορά όμως, ότι στην Ένωση τον θέλουν και για τα επόμενα χρόνια.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Σταμάτης Παπασταμάτης από πλευράς ΑΕΚ, έχει κάνει ήδη σαφές στον παίκτη ότι τον υπολογίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του, κάνοντας αναφορά μάλιστα, την επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δυο χρόνια, καθώς πρόκειται μετά την αποχώρηση του Διονύση Γεωργιάδη απ’ την ενεργό δράση, για τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας (πρώτος ο Παναγιώτης Νικολαΐδης).

Ο 26χρονος Ισπανός πίβοτ φαίνεται θετικός -προφανώς- σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς στην ΑΕΚ έχει όλα όσα ήθελε και είναι πλήρως ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα παρουσία του, στην ομάδα, αλλά και στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει ταβάνι στην ομάδα, όσο στο τιμόνι της, βρίσκεται ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Advertisement