09.4
15:49

Υπέστη διάστρεμμα ο Νταντσένκο

AEK1924.gr team
Υπέστη διάστρεμμα ο Νταντσένκο

Ο Ουκρανός μπακ υπέστη διάστρεμμα στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ και το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί στις εξετάσεις.

Νέα ατυχία για την ΑΕΚ, η οποία φαίνεται ότι χάνει τον Όλεγκ Νταντσένκο από τις επόμενες αναμετρήσεις της.

Ο Ουκρανός υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση του θα φανεί στον απεικονιστικό έλεγχο.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος, ενώ εκτός είναι οι Σάκχοφ (κορωνοϊός) και Σιμόες (τραυματίας).

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement