08.4
16:23

«Σε συζητήσεις με την ΑΕΚ – Ανοιχτός για Ελλάδα»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου αμυντικού ξεκαθάρισε πως μόνο η Ένωση ενδιαφέρεται για τον παίκτη από την Ελλάδα, στην οποία δεν λέει… όχι.

Μήνας εξελίξεων αναμένεται να είναι ο Απρίλης για τον Μαζίντ Χοσεϊνί, καθώς θα καταλήξει στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο μάνατζερ του παίκτη της Τραμπζονσπόρ, Αλιρέζα Παϊκάν, ξεκαθάρισε πως μόνο η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον από Ελλάδα, με την οποία υπάρχουν συζητήσεις.

Δεν έκρυψε πως η πρόταση της τουρκικής ομάδας για νέο τριετές συμβόλαιο, είναι αρκετά καλή ωστόσο οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε πως μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Για τον Χοσεϊνί ενδιαφέρεται από την Ελλάδα η ΑΕΚ και είμαστε σε συζητήσεις…»

Για την προοπτική της Ελλάδας: «Είναι ανοιχτός για την Ελλάδα, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Η Τραμπζονσπόρ μας έχει κάνει μια καλή πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου για άλλα τρία χρόνια. Θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που θα έχουμε και στο τέλος του μήνα θα αποφασίσουμε».

 

Advertisement