08.4
22:32

Οικονομική ενίσχυση στην Ντιναμό Βουκουρεστίου απ’ τον Νεντελτσιάρου

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ρουμάνος στόπερ πρόσφερε οικονομική βοήθεια στην ομάδα που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά, για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει και την έχουν φτάσει στο τέλμα.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου δεν διανύει την καλύτερη καμπή της ιστορίας της, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν πλήξει τον σύλλογο, που ψάχνει οπωσδήποτε ρευστό για να φύγει απ’ το τέλμα που έχει περιέλθει.

Γι’ αυτό τον λόγο, έχει προχωρήσει σε διαδικασίες για να ζητήσει απ’ τον κόσμο της ομάδας, να βάλουν “πλάτη” στη συγκεκριμένη περίοδο για να την βοηθήσουν να βγει απ’ το αδιέξοδο, που έχει οδηγηθεί οικονομικά.

Η ανταπόκριση απ’ τον κόσμο είναι μεγάλη και μεταξύ αυτών, βρίσκεται και ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, που ξεκίνησε απ’ τις ακαδημίες της Ντιναμό Βουκουρεστίου και αγωνίστηκε με την φανέλα της πρώτης ομάδας, την τετραετία 2014-2018 και διατηρεί όσο να ναι ιδιαίτερους δεσμούς με τον σύλλογο.

Ο “Νεντέ” δεν το σκέφτηκε πολύ και προχώρησε στη κίνηση να προσφέρει το ποσό των 2.000 ευρώ, για την οικονομική στήριξη του συλλόγου, που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά και ξεκίνησε απ’ τις ακαδημίες του, σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ιστορίας του

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε απ’ τους οπαδούς της Ντιναμό, που θέλησαν με τον δικό τους τρόπο μέσω των social media, να του πουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γι’ αυτήν οικονομική βοήθεια, η οποία απέδειξε για τον Νεντελτσιάρου, ότι δεν ξεχνάει και δεν αδιαφορεί για την δύσκολη στιγμή που διανύει ο σύλλογος.

Advertisement