06.4
09:15

Ώρα για πράξεις

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ στην χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές προανήγγειλε ισχυρές αλλαγές ενόψει καλοκαιριού και έδειξε αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, αλλά και να προχωρήσει σε ολικό ξήλωμα της τωρινής ομάδας.

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Μελισσανίδη απ’ το ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν εμφανής και δεν κρυβόταν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην καθίσει μέχρι το τέλος του αγώνα, ο οποίος όμως έδωσε συνέχεια χθες και εξερράγη μπροστά στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, ήταν αποφασισμένος να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, που ακόμα και οι πιο παλιοί δεν είχαν ξανά δει, καθώς η απογοήτευση του και ο εκνευρισμός του, ήταν εμφανέστατος απ’ την Κυριακή το βράδυ, προτιμώντας να μην μιλήσει και να μην ανοίξει τα χαρτιά του, μέχρι χθες το μεσημέρι που συνάντησε τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε με “σκληρή γλώσσα”.

Ο Τίγρης άστραψε και βρόντηξε, αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στο… κράξιμο, αφού παράλληλα γνωστοποίησε και τις προθέσεις του, ενόψει του καλοκαιριού και προανήγγειλε ισχυρές αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει όλο το ρόστερ και να προχωρήσει σε ολικό ξήλωμα της τωρινής ομάδας.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές προαναγγέλθηκαν, αλλά πλέον πρέπει να γίνουν πράξη και να προχωρήσουν στην υλοποίηση τους, καθώς η ομάδα το φωνάζει όλο και περισσότερο, ότι έχει φτάσει στο τέλμα της, που ακόμα και το ίδιο το ποδόσφαιρο την τιμωρεί, για τα λάθη του παρελθόντος.

Όλη η χθεσινή ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι μια αχτίδα φωτός και ελπίδας για την ομάδα, αλλά απ’ τα λόγια στην πράξη έχει δρόμο, που πρέπει να διανύσει για να το καταφέρει, θυμίζοντας πως και παλαιότερα είχαν αναφερθεί τέτοιες κουβέντες, αλλά τώρα θα πρέπει να είναι η ώρα των πράξεων για την Ένωση, για να γίνει ξανά όπως είπε και ο ίδιος ο Τίγρης, “η ΑΕΚ πρώτη”.

Advertisement