05.4
14:27

«Εμείς θέλουμε 5-6 ευκαιρίες για ένα γκολ και αυτοί με 2 ευκαιρίες βάζουν 4»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πορτογάλος επιθετικός μιλώντας σε πηγαδάκια με τους συμπαίκτες του, έξω απ’ τα αποδυτήρια, τόνιζε ότι οι ίδιοι πρέπει να δημιουργήσουν 5-6 ευκαιρίες για να βάλουν βάλουν ένα γκολ και ο αντίπαλος με δυο ευκαιρίες έβαλε τέσσερα.

Μετά την βαριά ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια επικρατούσε βαρύ κλίμα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι απαρηγόρητοι για την εμφάνιση και την ήττα τους.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλησαν να μην πουν πολλά και να επικρατεί η απόλυτη σιγή στα αποδυτήρια, αλλά ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν ο μοναδικός που μετά το τέλος του αγώνα σε κάποια πηγαδάκια έξω απ’ τα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, τόνιζε ότι οι ίδιοι πρέπει να δημιουργήσουν 5-6 ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα γκολ, όταν ο αντίπαλος απ’ την άλλη με δυο ευκαιρίες βάζει τέσσερα.

Προφανώς, το συγκεκριμένο σχόλιο του Ολιβέιρα, έχει να κάνει την δυστοκία της επιθετική γραμμής και του ίδιου, αλλά τονίζει και το αμυντικό πρόβλημα, που με δικά τους λάθη, δέχτηκαν δυο γκολ απ’ τον Ολυμπιακό και όχι απ’ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Ολιβέιρα έλεγε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του:: «Αυτοί με 2 ευκαιρίες βάζουν 4 γκολ στο ημίχρονο κι εμείς για να βάλουμε ένα γκολ θέλουμε 5-6 ευκαιρίες», ενώ η γλώσσα του σώματος του, αποδείκνυε την απογοήτευση του και την απελπισία του…

Advertisement