02.4
00:33

«Τσεκάρει» Μπαλμπουένα η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης βρίσκεται ο 29χρονος Παραγουανός στόπερ, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από την Γουέστ Χαμ. Παραμένει πρώτος στόχος ο Ντα Σίλβα.

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ανεβάσει… ρυθμούς κατά την αναζήτηση του παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν.

Η περίπτωση του Νταμιάν Ντα Σίλβα παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας, με την Ένωση να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του αρχηγού της Ρεν και περιμένει.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Κονέ με τους συνεργάτες του, συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών που ταιριάζουν στα «θέλω» της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φαμπιάν Μπαλμπουένα είναι ένας στόπερ που αρέσει πολύ.

Το συμβόλαιό του με την Γουεστ Χαμ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον 29χρονο, ο οποίος φέρει στοιχεία που αναζητούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Με τα «Σφυριά» μετρά 52 αγώνες την τελευταία 3ετία και με τον χρόνο συμμετοχής του να έχει μειωθεί αισθητά, είναι εύλογο να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός αναμένεται να είναι εντός Ευρώπης, με τον μάνατζερ του Μπαλμπουένα να σχολιάζει πρόσφατα: «Μιλάμε με πολλές ομάδες, αλλά τίποτα ειδικότερα, υπάρχουν πολλές επιλογές για τον Φαμπιάν. Προς το παρόν, δεν θα συνεχίσει στη Γουέστ Χαμ, αλλά θα συνεχίσει στην Ευρώπη».

Προτεραιότητα στον Ντα Σίλβα

Είναι ξεκάθαρο πως ο αρχηγός της Ρεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας των Κιτρινόμαυρων, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Ο Ντα Σίλβα είναι ο παίκτης που έχει… όλο το πακέτο που ψάχνουν οι άνθρωποι της ομάδας και έτσι έχει δοθεί οδηγία να εξαντληθεί κάθε περιθώριο απόκτησής του ενόψει του καλοκαιριού.

Από την άλλη, η περίπτωση του Μπαλμπουένα είναι από τις «δυνατές» εναλλακτικές και κάλλιστα θα μπορούσαν να καλύψουν τα αγωνιστικά «θέλω» της Ένωσης.

Μάλιστα, ένα από τα… ατού του Παραγουανού είναι η ηλικία του, καθώς και οι παραστάσεις που έχει από την Premier League και την Κορίνθιας που κάνει κάθε χρόνο πορεία πρωταθλητισμού.

Advertisement