02.4
17:12

Ντα Σίλβα: «Πάντα ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο αρχηγός της Ρεν και μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ μίλησε στην «Lequipe» για το… κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον και την επιθυμία του να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

Δίχως αποκαλύψεις οι δηλώσεις του Νταμιάν Ντα Σίλβα στην γαλλική εφημερίδα, τονίζοντας πως οι μάνατζερ είναι αυτοί που δουλεύουν για το… μέλλον του.

Τόνισε πως η προοπτική του εξωτερικού του αρέσει και πως δεν θα έλεγε «όχι» σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντα Σίλβα στη «Lequipe»:

«H Ρεν είναι ένας πολύ καλός σύλλογος για μένα, είναι ένας υπέροχος σύλλογος στη Ligue 1 και είμαι καλά εδώ. Ωστόσο, δεν έχω κρύψει ποτέ, ακόμη και όταν έφυγα από την Καέν το 2018, ότι πάντα ήθελα να πάω να δω κάτι άλλο στο εξωτερικό».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είπε: «Έχω αφήσει τους μάνατζερ μου να δουλεύουν γι’ αυτά τα θέματα. Η Ρεν είναι ένας πολύ καλός σύλλογος για εμένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ligue 1 και είμαι καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ όμως, πάντα ήθελα να πάω και να δοκιμάσω κάτι άλλο στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε αυτό»

Το να παίξεις ξανά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μπορούσε να μετρήσει στην απόφασή του: «Φυσικά θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη, γιατί εδώ και μερικά χρόνια ήταν συλλογικός και προσωπικός στόχος, οπότε ναι, μπορεί να μπει στη ζυγαριά».

Advertisement