01.4
13:09

«Δυνατός αμυντικά και… ηγέτης ο Ντα Σίλβα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Φλορέντ Μπιμιλόνι μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, σκιαγραφώντας τον τρόπο παιχνιδιού του Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και η Ώρα των Σπορ, θέλησε την γνώμη ενός ανθρώπου που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα απευθύνθηκε στον Γάλλο δημοσιογράφο, Φλορέντ Μπιμπιλόνι που αρθρογραφεί στην «L’ Equipe», στην «Agence France-Presse», στο «DNA Sports» και στην «RL Sports» για να σκιαγραφήσουν μαζί τον Γάλλο στόπερ, δίνοντας μια εικόνα για το στυλ παιχνιδιού του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος δημοσιογράφος Φλορέντ Μπιμπιλόνι στην “Ώρα των Σπορ”:

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του: «Είναι δυνατός αμυντικά βάζοντας καλά το κορμί του. Έχει εξαιρετικό… κεφάλι καθώς σκοράρει αρκετές φορές μέσω στημένων φάσεων. Είναι λίγο αργός, αλλά τρομερός στα τάκλιν. Ενώ μερικές φορές του λείπει δυναμικότητα».

Για την πρόταση ανανέωσης της Ρεν προς τον παίκτη: «Η Ρεν κατέθεσε πρόταση στον παίκτη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ενημερωθεί για το εάν έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Υπάρχει στασιμότητα».

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός της Ρεν και για το εάν βγάζει την ηγετικότητα που χρειάζεται επισήμανε: «Είναι αρχηγός της Ρεν για χρόνια. Οπότε για να είναι, ναι είναι ηγέτης. Είναι μια τεράστια και σημαντική προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια».

Advertisement