Ο Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε στο κύμα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με αφορμή την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ.
Την τελευταία εβδομάδα, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ, χώρα στην οποία θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022.
Ήδη, τέσσερις εθνικές ομάδες, αυτές της Πολωνίας, Γερμανίας, Ολλανδίας και της Δανίας, αλλά και αρκετοί παίκτες έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα κατά των όσων συμβαίνουν στο Κατάρ, και το γεγονός πως περίπου 6.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της ανέγερσης των γηπέδων.
Με δηλώσεις του σε ολλανδικό Μέσο, ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, υποστήριξε πως είναι περίεργο να ασκούμε πίεση στους παίκτες ώστε να παίζουν εκείνη αυτό το πολιτικό παιχνίδι. Επιπλέον, τόνισε πως η FIFA και οι Ομοσπονδίες πήραν την απόφαση να γίνει εκεί το Mundial, επομένως αυτοί θα πρέπει να αναλάβουν δράση.
«Δεν έχουν αποφασίσει οι παίκτες που θα παίξουν ποδόσφαιρο. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες σε όλο αυτό, θα πρέπει να τους δώσουμε τον λόγο να αποφασίσουν οι ίδιοι. Η FIFA, το Κατάρ και οι Ομοσπονδίες έχουν πάρει την απόφαση. Είναι περίεργο το ότι ασκούμε την πίεση στους παίκτες και αφήνουμε το πολιτικό παιχνίδι να παίζεται από τους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος μάνατζερ, ενώ στη συνέχει πρόσθεσε πως:
«Θα ήταν καλύτερο αν οι παίκτες είχαν ξεκινήσει μια δράση από μόνοι τους μέσα από τα social media ή άλλες ενέργειες, αντί να πρέπει να κάνουν δηλώσεις μέσω των εθνικών τους ομάδων».
Πηγή: sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement