Ο διοικητικός ηγέτης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μέσω των δηλώσεων μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νέβα και τις… προθέσεις της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο γήπεδο της ομάδας.
Τα… θέλει όλα η ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι το οποίο ξεκαθαρίστηκε από τις δηλώσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη στην κάμερα της COSMOTE TV.
Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφέρθηκε στην πρόθεση της ομάδας να κατακτήσει την ευρωπαϊκή διοργάνωση και από του χρόνου να βρεθεί σε καλύτερη διοργάνωση, στο δικό της γήπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταμάτη:
«Φέτος είχαμε βάλει σαν στόχο μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη φτάνοντας στα τελικά και να κατακτήσουμε και τους εγχώριους τίτλος. Είμαστε πλέον στα ημιτελικά έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά και ελπίζουμε με δύο καλές εμφανίσεις να είμαστε η μια ομάδα του τελικού.
Είναι ξεκάθαρο θέλουμε να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό.
Η ΑΕΚ είναι συνηθισμένη στις δυσκολίες θα ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς και θα είμαστε στον τελικό.
Το όραμα μας να είμαστε σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου από την φετινή και το γήπεδο. Προχωράμε για το γήπεδο δυστυχώς ο κοροναϊός δεν μας βοηθά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο. Θα είναι έκπληξη που θα είναι το νέο γήπεδο.»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement