24.3
16:17

Ξανά στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ο Μελισσανίδης

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο νέο γήπεδο της ομάδας, ώστε να επιθεωρήσει τις εργασίες εντός και εκτός γηπέδου.

Πλέον, είναι μια συνήθεια της καθημερινότητας του Δημήτρη Μελισσανίδη, να βρίσκεται μια με δυο φορές την εβδομάδα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», για να επιθεωρήσει τις εργασίες και ότι άλλο έχει να κάνει με το έργο, εντός και εκτός του γηπέδου.

Γι’ αυτό και σήμερα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, βρέθηκε στο νέο γήπεδο της ομάδας, συζήτησε με τους αρμόδιους του έργου τα πάντα γύρω απ’ τις εργασίες και την εξέλιξη τους, έκανε τις δικές του παρατηρήσεις, ενώ είδε και όσες εργασίες εξελίχθηκαν απ’ την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το εργοτάξιο.

Μάλιστα, η σημερινή του επίσκεψη τον άφησε πλήρως ικανοποιημένο για όλα όσα έχουν γίνει και θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Τίγρης θέλει όλα να κυλούν ρολόι στην “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena”, όπως επίσης και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, που προχωράει στην επέκταση του και στην αναβάθμιση του, φτιάχνοντας κι’ εκεί μια μικρή ποδοσφαιρική Πολιτεία ΑΕΚ, που θα αποτελεί το στρατόπεδο τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των ακαδημιών του Δικεφάλου, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών ομάδων.

Advertisement