21.3
13:43

Υπάρχει ελπίδα επανέναρξης και της Volleyleauge γυναικών

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες του πρωταθλήματος νέα καθοριστική τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Κυριακής, με θέμα την επανέναρξη των αγώνων.

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η Ε.Ο.ΠΕ. μπήκε σε δεύτερες σκέψεις, εξετάζοντας ξανά το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, που είχε διακοπεί οριστικά πριν λίγες ημέρες.

Κάπως έτσι λοιπόν, σήμερα το απόγευμα οι ομάδες του πρωταθλήματος κλήθηκαν απ’ την Ε.Ο.ΠΕ. για νέα καθοριστική τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν την επανέναρξη των αγώνων, που όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς αυτήν την μεριά.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

“Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη. Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ”..

Advertisement